Новини

will.i.am представив сповнений танцями кліп на пісню «Fiyah»

21 сентября 2017

Поряд зі своїм поточним проектом у складі Black Eyed Peas, will.i.am представив кліп на новий сингл «Fiyah» із India Love. Дія ролика відбувається в пабі, а також на тьмяно освітленій нічній вулиці, вкритій бруківкою. Усе це – декорації у стилі серіалу «Coronation Street». Артист демонструє танцювальні рухи, що запам’ятовуються. Його підтримує танцювальна трупа.

 

Майже чотирихвилинне відео шанувальники прийняли з оваціями, про що свідчать їхні численні коментарі в мережі на кшталт «Я полюбив цю пісню, відтоді як почув її. Так радий бачити це відео, воно зачіпає».

До появи кліпу сингл дебютував у березні на одному з телешоу, де 42-річний репер виконує роль судді. Очікується, що «Fiyah» потрапить до свіжого альбому виконавця – першої платівки, яку він видасть після «#willpower» 2013 року.

Нині will.i.am зайнятий роботою над майбутнім проектом свого гурту. Раніше він говорив про це: «Я не хочу вимовляти слово «альбом», адже воно тільки дратує вас, але ми плануємо все зробити цього року. Це дійсно захопливо. Нині – найкращий час для творчості із усіма можливостями та професіоналами».