Новини

Хаус-дует Charlie випустив дебютний міні-альбом

21 сентября 2017

Дует Charlie, до складу якого входять вокалістка Вікторія Якобчук та саундпродюсер Микола Макеєв випустив дебютний міні-альбом. Однойменна із назвою колективу платівка складається із чотирьох композицій, на створення яких колектив працював майже рік. Музична стилістика міньйону витримана у поєднанні різних напрямів електроніки із поп-музикою.

Микола Макеєв aka DJ Ekspert відомий як досвідчений саундпродюсер та діджей. Серед артистів, з якими працював і продовжує працювати музикант – Green Grey, Gorchitza, Alloise, The Hardkiss та багато інших. За плечима Миколи виступи на одній сцені з такими знаними у світі артистами, як Tricky, Stereo MC’s, Alice Russell.

В свою чергу, Вікторія Якобчук починала творчий шлях як солістка джаз-бенду в філармонії. Пізніше – стала вокалісткою електронного лайв-проекту Radiovinyl та співпрацювала з різними українськими музикантами а також із діджеями з Великобританії та Японії.

Створювати спільну музику Вікторія та Микола розпочали близько року тому, коли співпрацювали у складі київської групи Awesomatic. З часом дуетні проби «вималювалися» у власний саунд Charlie, який гурт і продемонстрував на своєму дебютному EP.

Ознайомитися із міні-альбомом «Charlie» можна нижче: