Новини

Який новий альбом? Емінем спростував чутку, що ширилася в мережі

17 марта 2020

Маршалл Брюс Метерз III був змушений спростовувати інформацію про те, що він готує до видання новий альбом під назвою «Marshall Law». Усе почалося з твіта відомого користувача на ім’я Марко Рубіо. Згодом він помітив, що накоїв, і виправився. Марко перевиклав оригінальну публікацію, яку прокоментував:

«Вибачте за друкарську помилку. Я збирався набрати текст про нерозумні чутки стосовно військового стану [marital law], а не закону Маршалла [marshall law]. Моя хиба».

А сам Емінем додав:

«Вибачте, друзі… Закон Маршалла – це не альбом».

Не дивно, що побрехеньки залишилися побрехеньками, оскільки репер нещодавно зазначив: він поки нічого не планує видавати. Та й потреби в цьому немає, позаяк виконавець пісні «Stan» тільки-но представив одинадцятий студійник «Music To Be Murders By», котрий посів верхівки «Official Albums» і «Official Singles Charts», а також став десятим альбомом-чемпіоном артиста в чарті «Billboard 200».

Іще Емінем поділився, що наразі не замислюється над просуванням альбому та прем’єрами музичних відео на пісні з нього.

«Я справді нічого не планую представляти, якщо чесно. Просто працюю з цим альбомом і супровідними кліпами. Але в нас поки що немає нічого висіченого на камені».

Щодо кліпів, то Ем тиждень тому представив екранізацію пісні «Godzilla». А ще, певно, ознайомився з піснею Machine Gun Kelly, котра, знов-таки за чутками, присвячена йому.