Новини

Йога допомогла Брітні Спірс почуватися сильнішою

5 августа 2019

Гітмейкерка «Piece of Me» ходить на заняття з йоги протягом останніх чотирьох тижнів. За її словами, ця практика допомогла їй почуватися очищеною та сильнішою всього через місяць виконання вправ.

Зірка написала:

«Усе, що я можу сказати, – це дякую тобі, Боже, за йогу. Я займаюся гарячою йогою вже чотири тижні та цілковито полюбила це… Це як закупи, я хоче повертатися! Смішно, але серйозно: я думала, що почуватимуся очищеною, і після першого тижня відчула себе сильнішою… Тож – намасте».

Публікація виринула після того, як Брітні – мати 13-річного Шона та 12-річного Джейдена від колишнього чоловіка Кевіна Федерляйна – нещодавно заявила, що в неї «стільки причин бути вдячною». Навіть попри те, що нещодавно Брітні вирішувала в суді питання щодо дій батька Джеймі Спірса (той проти волі співачки запроторив її до психіатричної лікарні).

«Настільки більше причин бути вдячною за… стрибки від радості… Чи можете ви відчути різницю?» – написала Брітні.

Виконавиця «Toxic» була в психіатричній установі раніше цього року. Після того, як її виписали, артистка захотіла повернутися до своїх синів.

Джерело зазначило:

«Коли Брітні була в закладі, вона безперервно говорила про те, щоб повернутися додому та побачити своїх хлопців. Це перше, що вона зробила. Вона хоче провести з ними кожну мить і не може дочекатися, коли розпочнеться її літня відпустка. Хоча всі попереджали її не поспішати та приділяти собі час у закладі, Брітні відмовилася від розпорядку та перебування у власному ліжку. Вона пройшла такий довгий шлях. У неї були роки терапії та догляду, і цього разу вона знала, коли їй потрібна допомога. За підтримки [хлопця] Сема Асґарі та її батька вона прийняла рішення звернутися по допомогу, і вона вельми пишається цим».