Новини

Загадковий пост Брітні Спірс наштовхнув шанувальників на припущення, що вона порвала з Семом Асґарі

9 июля 2019

Чи Брітні Спірс знову вільна? Виконавиця пісні «Hold It Against Me» викликала чутки про припинення дворічних стосунків із Семом Асґарі, коли поділилася загадковою публікацією в інстаграмі.

У неділю 7-го липня 37-річна cпівачка виклала романтичну й водночас розпачливу цитату К. Товна Дж., у котрій ідеться: «Наші життєві дороги розходяться, але наші душі знали, як танцювати…» Артистка не підписала публікацію, тож люди й почали ділитися здогадками про те, що вона мала на увазі.

Деякі вважають, що Спірс натякнула на нещодавнє розлучення з Семом. «Вони порвали, друзі. Сема Асґарі заскочили на додатку знайомств»; «Увага, вільна жінка!» – написало двоє користувачів.

Хтось замість стверджень обрав запитання: «Вона розбіглася з Семом Асґарі?»; «Чекайте, чи не означає це, що ви з Семом більше не пара?»

Ще один побажав артистці ліпшого обранця й додав: «Вона заслуговує бути щасливою».

Знайшлися й такі, хто трактує загадкове послання в інший спосіб. На думку певних авторів публікацій, Брітні написала про давнього колишнього обранця: «Тут ідеться про Джастіна Тімберлейка»; «Ох, яке солодке повідомлення для Джастіна»; «Якщо це не слова, адресовані Джастінові Тімберлейку, то я не знаю, для кого вони».

Хоча Брітні не пояснила свого посту, вона й не заперечила чуток про розкол.

Артистка познайомилася з обранцем-моделлю наприкінці 2016-го. Він знявся в її кліпі «Slumber Party». Тим часом із Тімберлейком Спірс зустрічалася на початку нульових. Пара порвала 2002-го після трьох років спільного життя.