Новини

Зара Ларссон вилучила пісні на два альбоми

26 марта 2020

22-річна співачка представить цієї п’ятниці, 27-го березня, свіжий сингл «Like It Is», співпрацю з Kygo й Tyga. Заразом вона визнала, що протягом останніх двох років сувора до себе, коли йдеться про створення пісень.

На запитання, чи позбувалася вона мелодій, артистка мовила:

«Так, я вчиняла це кілька разів. Вельми сумно, коли думаєш про всі невидані пісні. У мене, можливо, залишилися дві чи три, але здебільшого я їх усіх змітала. Сумніваюсь, що [сингл 2019-го] «All The Time» навіть буде в альбомі».

Зара, останній оприлюднений альбом котрої «So Good» світ уперше прослухав у березні 2017 року, поділилася, що «експериментує», бо старається зрозуміти, у якому напрямку рухатиметься її звучання.

В інтерв’ю для колонки «Bizarre» газети «The Sun» артистка зазначила:

«Відчуваю, що дещо експериментувала з цими речами й трохи йшла на компроміси та намагалася зрозуміти, куди ми прямуємо з цим. Я справді бажаю продемонструвати людям свій голос».

Торішнього червня шведська співачка представила сингл «All the Time», і лише п’ять місяців потому видала «Invisible».

«Я просто волію все це видати. Настільки гнітить, коли думаєш про пісні, які ніколи не бачили денного світла. Я замислювалася про те, що маю це вилити. Я дуже хотіла б створити мікстейп», – розповіла Ларсcон.

Раніше Зара дражнила: у неї є дві пісні з британським співаком MNEK, але вона не впевнена, чи дістануться вони зрештою публіці. Одначе, артистці, мовляв, вельми подобається працювати з колегою.

До слова, співачка має сумісну композицію із MNEK, яку слухачі почули 2015 року. Це – «Never Forget You».