Новини

Завтра представлять перший посмертний сингл Джорджа Майкла

5 ноября 2019

Маєток Джорджа Майкла дав зелене світло першому посмертному трекові виконавця «This Is How». Пісня слугуватиме саундтреком до «Останнього Різдва» – майбутнього фільму, на створення котрого творців надихнув легендарний бек-каталог артиста.

Дебют треку відбудеться 6-го листопада на «BBC Radio 2» у програмі «The Zoe Ball Breakfast Show».

Ведуча шоу Зої Болл мовила:

«Я була й залишаюся палкою шанувальницею Wham! і Джорджа Майкла, і хоча він більше не з нами, його музика досі втішає всіх нас. Маю честь здійснювати прем’єру цієї раніше нечутої пісні від Джорджа на своєму «Breakfast Show»».

Музичний супровід до святкового фільму включатиме три пісні Wham!, серед котрих будуть «Last Christmas» і «Everything She Wants», а ще – дванадцять сольних треків Майкла.

Зніманнями романтичної комедії керував Пол Фіґ. У кіно йдеться про сором’язливу Кейт (її грає Емілія Кларк) котра працює в костюмі ельфа в Лондоні. Героїня знайомиться з Томом (утілив Генрі Ґолдінґ), після чого її життя кардинально змінюється.

Також у фільмі знялася Емма Томпсон, яка ще й виконала роль співавторки сценарію. Знаменитість нещодавно розповіла: Майкл особисто благословив її на створення фільму.

«Він був просто найприємнішим хлопцем, якого можна собі уявити. [Він любив] усі ці теми у фільмі; він дбав про безхатченків і був неабияк соціально свідомим».

Томпсон продовжила:

«Я дуже захопилася, і ми почали писати сценарій, а потім сталася його трагічна рання смерть 2016 року, на Різдво. Тож ми його втратили, і я так сумую за ним».