Новини

Зейн Малік і Жавіа Вард переспівали класичну баладу для діснеївського фільму

10 мая 2019

Зейн Малік і Жавіа Вард об’єднали зусилля для запису саундтреку «A Whole New World», який потрапить до римейку стрічки «Аладдін».

Пібо Брайсон і Реджайна Белл записали оригінальну версію цієї пісні 1992 року. Вона принесла композитору Аланові Менкену нагороду «Греммі» й Оскар. Нині колишній учасник One Direction і Вард відтворили дует для нового лайв-екшн-фільму, у котрому знялися Мена Массуд, Наомі Скотт і Вілл Сміт.

Пісню, у кліпі на яку Зейн блукає нічним містом, а Ворд співає на даху, представили 9-го травня.

«Підбір артистів, продюсерів і тонального спрямування був критично важливим для успіху такої оновленої класичної пісні, як ця. Вокал Зейна не схожий на жоден інший, і його артистський внесок одразу посприяв осучасненню та різноманітності», – зазначив Мітчелл Лейб, президент відділу музики й саундтреків Студії Волта Діснея.

Представник кіностудії продовжив:

«Окрім цього, Зейн міг би обрати для дуету будь-якого артиста у світі, але він особисто обрав Жавію, яка приглянулася своєю непересічністю, потужним голосом і перспективністю нової артистки, завдяки чому публіка заново відкриє для себе цю пісню чи оцінить уперше».

Серед саундтреків будуть перероблені версії класичних пісень із «Аладдіна» 1992 року (наприклад, «Friend Like Me», яку перезаписали Сміт і DJ Khaled), а також свіжа композиція «Speechless», підготовлена Аланом Менкеном і дуетом Pasek & Paul (до котрого належать Бенж Пасек і Джастін Пол).

Стрічку, режисером котрої став Ґай Річі, представлять 22-го травня.