Новини

Зейн Малік спричинив появу чуток про розкол із Ґіґі Гадід

28 декабря 2018

Співак і супермодель закрутили роман наприкінці 2015-го, але у березні цього року призупинили взаємини. Знаменитості виклали заяви про це в соцмережах. А вже в червні вони підтвердили возз’єднання. Нині ж фани мучаться в здогадках, чи не пішли Зейн і Ґіґі окремими шляхами знову.

23-річна манекенниця досі стежить за гітмейкером «Pillowtalk» в Інстаграмі, але Зейн її профілем уже не цікавиться. 25-річний артист нині під’єднаний до сторінок усього двадцяти вісьмох користувачів, серед котрих – Різ Візерспун, діджеї Скотт Міллс і Нік Ґрімшоу та старша сестра співака Донья. Сестра супермоделі Белла і мати Йоланда теж більше не в переліку послідовників британця.

Хоча знаменитості досі стежать одне за одним у Твіттері, шанувальники помітили, що зірка моди з 21-го жовтня не викладає спільних знімків зі своїм бойфрендом. Зрештою наполегливі користувачі вирішили звернутися в мережі до Ґіґі за поясненнями. «Ви з Зейном досі пара, чи вже ні?»; «Зейн і Ґі, безумовно, розбіглися. Я просто знаю», – ідеться в коментарях.

Колишній учасник One Direction, котрий до стосунків із Ґіґі був зарученим з учасницею Little Mix Перрі Едвардс, раніше визнав, що він вагається «чіпляти бирки» на його стосунки з моделлю.  

«Ми дорослі. Нам не потрібно вішати на це бирки, підганяти це під чиїсь очікування», – розповів артист для «GQ» у червні.