Новини

Зейн Малік залучив на знімання кліпу дівчину, схожу на Ґіґі Гадід

12 апреля 2018

Колишній учасник One Direction здійснив прем’єру музичного ролика на сингл «Let Me». До того британець завітав у соцмережі, де подражнив публіку фрагментом із екранізації. Увагу користувачів привернула головна героїня у відео.

Семисекундний тизер показує нам модель на ім’я Софія Джамора яка перебуває в нічному клубі. Тим часом Зейн залицяється до іншої панянки. 

Після перегляду чимало фанів помітили, що Софія вельми нагадує колишню Маліка – Ґіґі Гадід.

«Це тільки мені здається, що Софія Джамора (дівчина в відео Зейна) так нагадує Ґіґі?» – читаємо в одному з коментарів. Деякі ніші шанувальники жваво обговорюють, що в пісні співак прямо розповідає про розрив стосунків із моделлю.

Зейн на ці спекуляції не відгукнувся.

«Let Me» – це перший сингл із майбутнього другого студійника виконавця. Перед цим він поділився тизером, у якому видніється мальовничий пляжний пейзаж, а на екрані з’являються слова «сила», «жадібність» і «помста». Повний кліп артиста вже можна переглянути нижче.

У нещодавньому радіонтерв’ю хітмейкер «Pillowtalk» зазначив, що під час підготовки нового альбому подолав особисті проблеми. «Я думаю, що моя впевненість зросла, – поділився співак. – Упродовж останніх півтора року я працював над багатьма особистими проблемами. Я вийшов з групи, і я не знав, чого я хочу. Я випустив альбом, але не став таким видатним, як того хотів би. Я значно впевненіший і з нетерпінням чекаю часу, коли шанувальники це почують».