Новини

Зірки, що надихнули зірку: Тейлор Свіфт виклала плейліст із піснями своїх наставниць

27 марта 2020

Тейлор Свіфт поділилася списком пісень від артисток, які надихали її, коли вона була молодшою. Так знаменитість відзначає Місяць жіночої історії, який святкують щороку в березні. Подія присвячена внеску жіноцтва як минулих, так і теперішніх поколінь.

Свіфт оприлюднила списком відтворення в інстаграм історії. Вона звернулася до послідовників:

«Наприкінці Місяця жіночої історії мені забаглося створити плейліст пісень і виконавців, котрі створили музику, яка стала супроводом мого життя в певний період, фазою, нескінченними поїздками в шкільному автобусі, самостійним керуванням автомобілем після отримання шоферських прав, верещанням-співом у гребінець і зрештою рішенням, що я волію займатися музикою».

Попзірка продовжила:

«Я уважаю цих жінок своїми далекими наставницями, які навчили мене, що музика справді може зробити чиєсь життя простішим і чарівнішим. Ці професорки керували мною мелодійно, текстово, духовно й емоційно, навіть не підозрюючи цього. І хоча я не зустрілася з більшістю з цих жінок, я вічно буду їм удячна».

Плейліст на 51-ну пісню включає авдіодоріжки від Аланіс Моріссетт, Paramore, Авріл Лавін, Шеріл Кров, Стіві Нікс, Шакіри, Керол Кінґ тощо. Можете погортати його нижче.

Тим часом у мережі нещодавно відновили обговорення взаємин Тейлор Свіфт і подружжя Кім’є. Це почалося після того, як публіка ознайомилася з повною версією сумнозвісної телефонної розмови Каньє Веста з колегою.

Артистка прокоментувала новий витік. За її словами, подружжя «навісило на неї ярлик». Але Свіфт перенаправила увагу з викладеного відео на сторінку, де збирають пожертви для неприбуткової американської організації «Feeding American» («Нагодуй американців»).