Новини

Зіркова відпустка: де та як відпочивають українські артисти

1 июня 2018

Найгарячіший сезон року розпочато! А хто вміє добре працювати – той і добре відпочиває. Зірки шоу-бізнесу – не виняток! Артисти намагаються виділити в щільному концертному графіку й роботі на студії час на подорожі по Україні та за кордон.

Відпочинок співачки Alyosha важко назвати тривалим. Вона всього на кілька днів вирвалася до Хмельницької області разом із чоловіком Тарасом Тополею. Alyosha поділилася знімком із поїздки на своїй інстаграм-сторінці. До нього виконавиця залишила ніжний підпис «І нехай весь світ зачекає…» Шанувальники виконавиці в коментарях не поскупилися на компліменти гармонійній парі.

Співачка VALEVSKAYA для відпочинку обрала південне узбережжя Кіпру. Разом із чоловіком і друзями виконавиця відмінно проводить час у Лімасолі, чим вона й ділиться на своїй сторінці у Фейсбуку. VALEVSKAYA пам’ятає про світлини в купальниках. Виконавиця сміливо позує в бікіні, демонструючи спортивну фігуру й ідеальний прес.

Співачка Наталія Гордієнко вирушила до сонячної Греції. Обранець виконавиці, ралійний штурман Павло Черепін, бере участь у «Ралі Акрополіс». Наталія не тільки підтримує чоловіка в підготовці до важливого змагання, а й встигає насолодитися місцевими пам’ятками та визначними місцями. Не забуває Гордієнко і про свій влог: найближчим часом артистка обіцяє свіжий випуск, у якому поділиться своїми враженнями від поїздки.