Новини

Зіркові розриви: Демі Ловато розбіглася з Генрі Леві, а Ріта Ора – із Ендрю Ґарфілдом

6 марта 2019

Повідомляють, що Демі Ловато та Генрі Леві припинили стосунки через чотири місяці після того, як їх уперше помітили разом. Про це розповіло представникам сайту «People.com» джерело. Причина обірваного роману поки невідома.

Інсайдер також спростував поширений образ Генрі. У ЗМІ його часто називають «тверезим компаньйоном» Демі. Таку бирку на Леві почепили, коли той підтримував її після передозування в липні 2018-го.

«Демі та Генрі люблять проводити час разом, прогулюватися як друзі. Вони почали з дружби, але швидко збагнули, що мають чимало спільного. Демі все ще зосереджена на одужанні та правильному шляху, а Генрі підбадьорює її в цьому», – розповіла торік обізнана в справах пари особа.

А от Ріта Ора й Ендрю Ґарфілд, подейкують, закрутили роман у листопаді 2018-го. Жваво обговорювати їхні любовні справи почали після передріздвяної прогулянки в Лондоні, коли знаменитості трималися за руки на людях.

Одначе вчора, 5-го березня, видання «The Daily Mirror» і «The Sun» сповістили читачів про розлучення пари.

Зміна в настроях колишніх закоханих стала помітною ще кілька тижнів тому. 18-го січня Ріта завітала на радіоінтерв’ю до Ніколь Раян. Ведуча запитала: «У ролі Людини-павука вам більше подобається Тобі Магвайр чи Ендрю Ґарфілд?» На це Ріта відрізала: «Ти пробуджуєш мене цього ранку! Я не дивлюся Людину-павука. Ось моя відповідь», – після чого швидко змінила тему.

За словами Джерела, акторові забаглося зберігати особисте життя подалі від сторонніх очей. Ора, мовляв, старалася йому догодити, але для публічної особи ховатися непросто. Можливо, це й підкосило їхній роман.