Новини

“Золота Жар-птиця” – знову на екрані: телеканал М1 покаже цьогорічну премію

24 мая 2019

Неймовірне видовищне шоу, сміливі постановки від Каті Царик, найкращі виконавці сучасної музичної сцени нашої країни! Кожен має можливість ще раз насолодитися головною подією українського шоу-бізнесу цієї весни! 24 травня о 19:20 на телеканалі М1 – легендарна премія України “Золота Жар-птиця”!

Тендітна жіночність Alyosha та Jamala, треки про найглибші почуття від “THE HARDKISS” і “KAZKA”, танцювальний розрив від David Axelrod, Злати Огнєвіч і Андріани, справжня чоловіча романтика від “Беz Обмежень” та Олександра Пономарьова, розривний та сміливий біт made by Alyona Alyona, яскравість і світлий настрій Pianoбоя і TARABAROVA, неймовірний драйв від “Воплів Відоплясова” та Сергія Бабкіна, незрівнянний тандем Тіни Кароль і гурту “Бумбокс”. Найкращі з найкращих – в ефірі головного музичного телеканалу країни!

 

А після повтору церемонії нагородження премії дізнайтеся ексклюзивні зізнання артистів за лаштунками! На кого накинув оком Олег Скрипка? Що засмутило фронтвумен “THE HARDKISS” Юлію Саніну? Що досвічені виконавці думають про молодих конкурентів? Чим ризикували зірки на сцені та що приховували? Тільки у “Золота Жар-птиця”. BACKSTAGE!

“Золота Жар-птиця”-2019

24 травня, 19:20

“Золота Жар-птиця”. BACKSTAGE

24 травня, 22:00

Прес-служба

(044) 205-44-80