Новини

ТОП 10 кліпів серпня 2024 за версією М1

31 Серпня 2024

Останній місяць літа виявився не менш спекотним за липень, цікаво якою музикою рятувались глядачі від спеки. Ми зібрали ТОП-10 найкращих кліпів серпня за рейтингами телеканалу М1.

1. ОЕ & YAKTAK, KOLA, SHUMEI, Jerry Heil — Той день (ОЕ30 edition)

Нова версія пісні ОЕ “Той день” у спільному виконанні із чотирма молодими, найбільш популярними українськими музикантами – KOLA, Jerry Heil, YAKTAK, SHUMEI. Через 24 роки після релізу на культовому альбомі “Янанебібув”, пісня отримала нове звучання, емоцію та, найголовніше, нове значення. В ній – спільне, одне на всіх бажання та переконання українців  – наш Той День обов’язково настане! 

2. DOROFEEVA — Хартбіт

DOROFEEVA відкрила пісню з нового повноформатного альбому, який вийде восени.  “Хартбіт” – танцювальний та дуже чуттєвий трек, наповнений найвідвертішими жіночими почуттями: від авторського тексту – до відео від неймовірної української режисерки зі світовим ім’ям Таню Муіньо.

3. MONATIK — Не мине 

Разом з режисером Костянтином Гордієнком, відомим своєю співпрацею з “Freedom Ballet” та мюзиклом “Кабаре”, MONATIK створив унікальне відео, що об’єднує музику, танці, живопис та діджитал-арт. Хореографом виступив Олексій Базела. Відеокліп “Не мине”, знятий у київській галереї “М17”, представляє собою синтез різних форм мистецтва та особистих переживань артиста. 

4. Klavdia Petrivna & Маша Кондратенко — Їде дах

Пропонуємо вам подивитись пряму трансляцію від спеціальної кореспондентки Маші Кондратенко, яка поїхала в Girne City, щоб дізнатись правду.

 

5. Max Barskih — Замало

 

6. Анна Трiнчер — Зi смаком вишнi

“Світ лунає, а в мені тиша: нарешті я чую свій внутрішній голос, а не шум людського осуду та відголоски минулого, відходячи від образу “хорошої дівчинки” і приймаючи себе такою, яка я є, зі своїми недоліками та перевагами. Звільни і ти себе від тиску суспільства і почуй себе справжню”, – зазначила Анна.

 

7. SKYLERR & Agape — ЛЮБИ МЕНЕ

“Ця емоційна композиція занурює слухача у складний світ почуттів та стосунків. Пісня розповідає про любов, яка стикається з численними випробуваннями, розлуками та сумнівами. Вона показує, як важко буває знайти шлях один до одного, коли серця сповнені болем та невпевненістю. Тема пісні зосереджується на тому, як важливо залишатися чесними з собою та партнером, не приховувати своїх справжніх почуттів і говорити про те, що насправді турбує”, – йдеться в описі кліпу.

8. KOLA & PARFENIUK — Температура

“Температура” – це пісня для тих, хто вірить у силу кохання і не хоче здаватися. Вона нагадує, що навіть маленька іскра може знову розпалити вогонь, – зазначила KOLA.

 

9. Alena Omargalieva — Метелики

«Так добре іноді згадати як це – кохати поза небезпекою, без мінору. Трек “Метелики” для мене – музичний простір, де на декілька хвилин можна бути вільним від навколишнього світу. Я буду рада, якщо кожен, хто його слухатиме, відчує те саме», – Alena Omargalieva.

 

10. CHEEV — Таро

Артист представив атмосферний кліп на нову пісню “Таро”. Але тарологам це може не сподобатись. Зйомки нового відео проходили у мальовничій локації, а сам артист у кадрі парить під хмарами. Відео на пісню “Таро” зняв молодий режисер Назар Баланов, який раніше вже співпрацював з CHEEV над кліпом “Більш немає крил”. За словами співака, нова пісня не про таро, і не про гороскопи, а про те, чи фатум вирішує все за людину, чи кожному надається право вибору.