Новини

Наталка Денисенко поділилася порадами для дружин військових ЗСУ і розповіла, як підтримує “іскру” та стосунки з чоловіком

6 Вересня 2024

В етері Weekend Show на М1 Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про те, як підтримує стосунки з чоловіком, актором Андрієм Федінчик, який нині боронить Україну у складі Збройних сил. За словами Наталки зараз важливо не зупиняти своє життя і не чекати, поки чоловік повернеться.

“Не можна просто сидіти й чекати, бо життя продовжується. Є й інші обов’язки: ти маєш піклуватися про дитину, працювати та активно жити. Якщо постійно думати про те, що ти одна, це може призвести до негативних наслідків”, – розповіла акторка.

Наталія рекомендує зосередитися на собі та направити свою енергію на добробут родини.
“Куди йде наша увага і енергія, там і буде ріст”, – зазначила вона, додавши, що всі сімейні справи перейшли в режим онлайн, навіть інтимні моменти.

Я втомлююся на роботі, але, приходячи додому, завжди намагаюся надіслати Федінчику фото. Бо розумію, як це йому потрібно”, – зазначила Денисенко. Батьківські виховні моменти з сином також проходять через телефон. Іноді, за її словами, дитина не завжди сприймає поради тата всерйоз, тому що син просто радий бачити батька навіть онлайн.

“Я намагаюся підтримувати всіма можливими способами. Я змінююся, він змінюється, і ось нещодавно під час відпочинку він зауважив: ‘Наталка, як ти змінилася?’ Я бачу, що і він став зовсім іншим. Ніхто з нас не стоїть на місці,” – зізналася зірка.

Наталка закликає активно працювати над стосунками: “В нашій ситуації важливо не лише зберігати нашу країну, а й підтримувати одне одного, наші родини та стосунки”.