Новини

Гурт ТНМК зібрав в США 165 тисяч доларів

10 Жовтня 2024

Учасники українського гурту ТНМК – Олег “Фагот” Михайлюта та Олександр “Фоззі” Сидоренко – розповіли про свій концертний тур по Сполучених Штатах. Вони поділилися деталями аукціонів на підтримку Збройних Сил України, які проходили під час їхніх виступів у різних американських містах.

В ефірі WEEKEND Show на М1 музиканти розкрили інформацію про лоти, що були продані на аукціонах за вражаючі суми. Вони зазначили, що вивезти деякі речі, пов’язані з війною, за кордон стало складніше. Тому гурт вирішив випустити обмежену серію худі, призначених виключно для аукціонів. Найбільшу суму зібрали в Нью-Йорку – близько 36 тисяч доларів.

Найдорожчим лотом стала гітара, що була продана за 9 тисяч доларів.

“Я продав два вінілових платівки з нашими автографами за 6 тисяч 300 доларів (260 тисяч гривень) в Остіні. А в Сан-Франциско ми зафіксували ще один рекорд – два худі пішли за 4 тисячі 300 доларів (177 тисяч гривень). Буданов підписав листівки для аукціонів, ” – розповів “Фоззі”.

Крім цього, гості також придбали картини, створені ілюстратором Сашком Даниленком, одна з яких була куплена за 4 тисячі 400 доларів.