Новини

Артем Пивоваров став жінкою у своєму новому кліпі

18 апреля 2021 admin

“Рандеву” — це перша глава стихії повітря. Ідея кліпу — показати, наскільки важливо “ходити на рандеву” із самим собою, відкриваючи в собі нові дивовижні світи, часом затаєні в повсякденному житті. Танці на підборах, віджимання на пальцях, переодягання в кардинально різні образи, 5 несхожих персонажів, у тому числі — роль жінки; все це — у виконанні одного Артема!

Режисером відеороботи став Тарас Голубков. З’єднав усе рухи героїв в єдиний органічний малюнок у кадрі хореограф-постановник Олесь Пасічник.

Артем Пивоваров:

Ця робота для мене — як новий “виток” у моїй творчості. Це перший кліп, у якому я буду грати не того Артема Пивоварова, якого ви звикли бачити й чути, а актора, який зіграв 5 різних ролей. Одна з головних ідей полягає в тому, що персонаж у ролі прибиральника, який працює в незвичайному місці, відкриває свій внутрішній світ, у якому живуть ще інші персонажі.

Тарас Голубков:

Уся робота тримається на акторській майстерності та характері одного Артема. Хотів би ще раз підкреслити, що таких емоцій, такої міміки й такого відриву ми ще не бачили в жодному з його кліпів!