Новини

Ведучі М1 Оля Цибульська та Міла Єрємєєва озвучили головних героїнь легендарного мультфільму

8 июля 2021 admin

Анімаційно-ігровий фільм “Космічний джем: Нові легенди” стартує в українському прокаті 15 липня. Стрічка розкаже про епічну пригоду чемпіона NBA Леброна Джеймса та улюбленця багатьох поколінь, кролика Баґза Банні. 

Одну з головних героїнь стрічки, мультяшну зайчиху Лолу Банні, глядачі почують у виконанні відомої співачки та ведучої “Weekend із М1” Олі Цибульської. Артистка зі своєю героїнею виступить на боці “хороших хлопців та дівчат”, команди Тюн Сквад.

Оля Цибульська:
Ми з Лолою дійсно схожі: вона теж азартно ставиться до життя і вміє надихати тих, хто поруч. Мені навіть не доводилося знаходити спеціальний голос чи подачу, щоб увійти в роль. Ми разом ставимося до життя як до гри і до гри як до життя.

А ось ведучій “Щоденного шоу” та “TOP TikTok” на телеканалі М1 Мілі Єрємєєвій дісталась роль у команді поганців Ґун Сквад. Міла подарувала свій голос Чорній Мамбі. Для неї це перший, але надзвичайно бажаний досвід дубляжу фільмів.

Міла Єрємєєва:
Тільки-но вдумайтеся, як працює Всесвіт! Відповідаючи на одне з питань фоловерів, який мій улюблений мультик, відповіла “Космічний джем” (олди зрозуміють). У цей момент мені пишуть із пропозицією озвучити роль у поверненні саме цього мультфільму! Що тут сказати? Мріяти і не зупинятися!

Почути, як впорались знаменитості та чи вдасться Леброну Джеймсу і його команді перемогти поганців та врятувати сина і всіх мультяшок, можна у всіх кінотеатрах України з 15 липня.