Новини

Вперше в Україні! М1 Production створив digital-кліп для гурту MOZGI

28 апреля 2021 admin

Реальність диктує нові умови: жодних оффлайн-концертів і повномасштабних зйомок. Аби “оминути” жорсткі правила сьогодення, команда M1 Production створила перший в Україні повноцінний кліп із присутністю цифрових персонажів. “Першопрохідцями” в застосуванні технології Unreal Engine у своїй творчості стали учасники гурту MOZGI. Ремікс на їхній трек letat від DJ Lilly Puto отримав революційний віжуал, а самі фронтмени змогли побачити себе зі сторони в якості digital-героїв.


Сергій Перцев, генеральный директор М1 і М2, СЕО М1 Production:

Кліпу передувало буквально пару дзвінків, під час яких ми з Потапом обговорили головну ідею. Весь кліп створено на моєму комп’ютері. В умовах локдауну це виявилося дуже зручно: не було ні знімальної групи, ні тривалого підготовчого процесу, жодної фізичної взаємодії з учасниками гурту. Все створювалося в цій унікальній програмі, яку я відкрив для себе із початком торішнього карантину, а зараз — активно впроваджую на ТБ.

Потап:

Після участі в розробленому М1 космічному концерті, віртуальне стало для мене реальним. Я зрозумів, що цей світ уже є, що він поруч. Поспілкувавшись із Сергієм Перцевим, ми вирішили зробити щось нове, унікальне: в MOZGI — музика, у М1 Production — технології. Так з’єдналися наші світи, створивши нову реальність.

MOZGI:

Кожного з нас було оцифровано й залито в цей Світ із різних причин. Це MOZGI-світ, де немає кордонів, де збуваються всі мрії, де можна letat.

Нестандартному кліпу — нестандартна презентація! Прем’єра відео letat відбудеться на YouTube-каналі гурту MOZGI під час стріму з блогерами і кіберспортивними талантами у студії Maincast o 18:00, а також — ексклюзивно на телебаченні у спецвипуску “Міністерства Прем’єр” на М1 в 21:20.