Новини

Зомбі, танці, «Маскарад»! Неочікувана прем‘єра від гурту АНТИТІЛА

9 июля 2021 admin

Гурт АНТИТІЛА влаштував зомбі-апокаліпсис на Київському морі, аби презентувати новий сингл та відеокліп «Маскарад». Це друга прем‘єра після нашумілого кліпу «Кіно». І ще одна пісня майбутнього альбому, реліз якого запланований на січень-лютий 2022 року.

АНТИТІЛА люблять вражати масштабами. І «Маскарад» не виняток. Більше п‘ятисот людей в кадрі в образах зомбі, сотні костюмів, кілограми гриму та професійні танці. У головних ролях: Тарас Тополя, музиканти гурту АНТИТІЛА та народний артист України Назар Задніпровський.

Продюсування зйомок тривало лише один тиждень. За цей час були підібрані актори, локація, створені костюми, образи, зібрана знімальна команда. Підготовка самої локації тривала добу. Знімальний процес зайняв 23 години, а частина команди та акторів провели 2 доби без сну.

Тарас Тополя, лідер гурту:

В нашій звичній манері, через танцювальну пісню ми хочемо розкрити певні смисли та ідеї. Натякнути, що люди, часто навіть не усвідомлюючи цього, стають в чомусь схожі на зомбі. На когось занадто сильно впливають спотворені новини та дезінформація, і він чи вона починають говорити чужими фразами і жити чужими ідеями, не аналізуючи все власними мізками. Хтось у полоні своїх стереотипів не хоче приймати в життя нові ідеї та тверезі думки. А комусь просто зручно плисти за течією, не задумуючись про наслідки.

Для участі у масових сценах була задіяна велика кількість прихильників групи, друзів, знайомих та акторів, вже відомих загалу після кліпу “Кіно”. Люди їхали з різних куточків України, відгукнувшись на заклик гурту. Актор Назар Задніпровський спеціально змінював свій знімальний графік заради участі в кліпі.

Наживо пісня “Маскарад” прозвучить ексклюзивно, вперше, на головній сцені фестивалю Atlas Weekend 9-го липня.