Новини

Макс Барських випустив приквел суперхіта «Лей, не жалей»

5 июля 2021 admin

Тиждень тому артист опублікував в соцмережах фрагмент демо-версії пісні «Лей, не жалей», яка на початку мала робочу назву «Ночь-проводник» і була виконана в мінорному настрої. Бурхлива реакція шанувальників та їхні численні прохання викласти повноцінний трек було почуто.

Зрештою, Макс Барських випускає повноцінну версію пісні «Ночь-проводник» разом із mood video — такою, як вона задумувалася від самого початку.

Макс Барських:
Під час роботи над кожним треком я відчуваю величезну відповідальність. Мені хочеться, аби мої пісні підтримували у важку хвилину, викликали тільки позитивні емоції. Тому навіть у ті моменти, коли мені сумно й самотньо, коли пишуться мінорні вірші, я намагаюся переплавити ці імпульси у щось більш світле. Зараз я перебуваю на літньому вайбі, у мене прекрасний та легкий настрій, тому я вирішив так само легко поділитися тим, з чого виникла «Лей, не жалей». Коли побачив, наскільки «Ночь-проводник» резонує з моїми прихильниками, як глибоко вони мене розуміють, зрозумів, що просто зобов’язаний поділитися з ними цією історією. Так ми будемо ще сильніше відчувати одне одного.