Новини

Оля Полякова стала першою у світі артисткою, яку клонували

9 июля 2021 admin

Тепер співачка як ніколи доступна народу: її можна замовити на своє свято буквально одним кліком у будь-якій кількості. Такою є зав’язка нової роботи Олі Полякової — кліпу на пісню «Взрослая девочка», прем’єра якого відбулася 9 липня. Сюжет відео і пісні — про те, що в потоці справ і життєвих турбот потрібно берегти свою внутрішню дівчинку: піклуватися про неї, пестити й регулярно вигулювати. Такий антистресовий рецепт від Олі Полякової є надзвичайно актуальним у постковідну епоху. 

Крім того, відео втілює в собі мрію кожного артиста: наплодити своїх клонів і підраховувати прибуток, забувши про труднощі гастрольного графіку та «життя на колесах» по розбитих дорогах. 

Над найекспериментальнішим кліпом співачки працював Любомир Левицький — знаменитий український режисер, що працює в Голлівуді. Левицький не спеціалізується на музичних відео, але для Полякової зробив виняток. Режисер створив технічно складну, амбітну роботу, головну роль в якій виконала зірка комедійної франшизи «Скажене весілля» Ірина Приходько

Іншою особливістю відео стало використання нейромаркетингових досліджень, які здійснила українська компанія Neurotrack.tech. У тому числі завдяки нейромаркетингу вийшов продукт, максимально близький до потреб і очікувань аудиторії Полякової. 

«Взрослая девочка» — безумовно новий етап у кар’єрі Полякової. Навіть у музичному плані трек не схожий на все, що раніше випускала артистка, і містить у собі тонке та глибоке посилання на епоху «нульових». Над піснею працювали Дмитро Сисоєв (постійний співавтор Олі, відповідальний за її хіти «Лед тронулся» і «Эй, секундочку») і відомий український музикант Мирослав Кувалдін

26 жовтня 2021 року в київському «Палаці Спорту» Оля Полякова дасть фінальний концерт в рамках шоу-програми «Королева ночи».