Новини

Святий Миколай дітям Херсону!

5 декабря 2022 Anna

Благодійна платформа DITY.HELP спільно з Наше Радіо ініціюють проєкт «Святий Миколай дітям Херсону», ціллю якого є збір коштів на різдвяні подарунки дітям Херсону. Ми вважаємо, що діти нещодавно деокупованого Херсону мають відчувати не лише вибухи, відсутність світла, тепла та води, а й наближення Різдва. Звичайно, настання Різдва та Нового року у дітей асоціюється, в першу чергу, з подарунками. Ми, дорослі, в змозі подарувати дітям це відчуття. Бажаємо, щоб кожна українська дитина отримала свій новорічний подарунок. Ми поставили собі завдання допомогти саме дітям Херсону, оскільки Херсонщина є рідною та близькою для команди dity.help, до якої входять і «Таврійські Ігри», і ТАВР Медіа, і М1, і РТМ Україна.

Збір коштів вже розпочато. Він відбувається трьома способами:

— Прямий донат на https://dity.help/;
— Участь у зірковому аукціоні від Наше Радіо(старт 7 грудня);
— Благодійний внесок на рахунок Таврійського фонду, який є засновником платформи dity.help.

19 грудня з 9 до 18 години в студії Наше Радіо пройде радіомарафон «Святий Миколай дітям Херсону». В рамках марафону відбудеться фінальний розіграш зіркових лотів. Також в ефірівізьмуть участь відомі особистості, небайдужі громадські діячі та меценати. 

Заплановано, що усі подарунки дістануться своїх власників до Різдва 25 грудня. Подарунки будуть вручені в Херсоні з урахуванням безпековоїситуації. До подарункового набору входять: евакуаційний рюкзачокпавербанк, ліхтарик, цукерки та інші смаколики. Ми можемо його розширювати та доповнювати партнерською продукцією. З приводу співпраці та надання товарів для подарункового пакету звертайтесь за тел.0672498917, 0958800011.

Детальніша інформація на фейсбук сторінціdity.help та на сайті https://www.nasheradio.ua/.

Медіапартнерами проєкту «Святий Миколай дітям Херсону» стали М1, Obozrevatel.com, РТМ Україна.