Новини

Українські селебріті висадили «Зірковий ліс» у рамках озеленення планети

19 апреля 2021 admin

17 квітня компанія MOZGI GROUP зібрала разом українських зірок і громадських діячів, аби підтримати глобальну екологічну акцію Greening of the Planet і зробити країну ще зеленішою частиною світу. Ірина Горова, Michelle Andrade, Позитив, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Валентина Хамайко, Олег Собчук, Nino Basilaya, Lida Lee, Андрій Чорновол, NIKITA LOMAKIN, Андрій Хаят, Анна Трінчер, Леонід Колосовський, DJ Nana, Сергій Мироненко та інші висадили “зіркові” дерева у Дарницькому районі Києва.

Ірина Горова, Co-founder та CEO MOZGI GROUP: 

Наша група компаній вже другий рік поспіль підтримує ініціативу Greening of the Planet це важливе питання, яке співзвучно нашої філософії та погляду на соціальну відповідальність. У цьому році ми вирішили долучити до акції відомих друзів та партнерів, яким також небайдуже майбутнє країни та планети. Адже у публічних особистостей, артистів є можливість голосно говорити про проблеми, які потребують загальнолюдської уваги, і бути почутими. Сьогодні ми разом зробили добру справу!

У рамках заходу учасники також варили борщ разом із відомим шеф-кухарем Євгеном Клопотенком, який наживо продемонстрував “елемент”, що в цьому році подано від України на розгляд до нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО “Культура приготування українського борщу”.

Ініціаторами акції Greening of the Planet стали: президент найбільшого ділового клубу CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук та президент міжнародного жіночого бізнес-клубу Business Woman Club Ганна Крисюк. MOZGI GROUP виступила партнером та со-ініціатором заходу.