Новини

2 Chainz залучив Дрейка і Фаррелла для створення нової платівки

21 сентября 2017

Цього року 2 Chainz уже розчаровував шанувальників, коли тихенько посунув дату релізу «Pretty Girls Like Trap Music». Але тепер саме час для їхньої радості, оскільки репер із Джорджії повідомив про офіційну дату релізу довгоочікуваного проекту разом із трейлером альбому. Платівка продаватиметься з 16 червня. Фани, безумовно, можуть очікувати на зоряний комплект: у її запису взяли участь Дрейк і Фаррел Вілльямс.

Трихвилинний трейлер починається кадрами, на яких репер працює у своїй студії, дає шоу та поринає у схваленнях колег. Фаррелл і Дрейк у кліпі щось обговорюють із 39-річним артистом. «Ти на кшталт одного з моїх улюблених реперів за всю історію. І, трясця, так, я сказав це», – лунає з уст Дрейка.

 

Очікується, що 2 Chainz оприлюднить більше музики з платівки до її релізу. Раніше він представив кілька пісень, включаючи «Good Drank» із Gucci Mane та Quavo, а також «It’s a Vibe» із Ty Dolla $ign, Trey Songz і Jhene Aiko.

«Pretty Girls Like Trap Music» буде першим цьогорічним виданням 2 Chainz’а. Торік він представив публіці три мікстейпи – «Felt Like Cappin», «Daniel Son; The Necklace Don» і «Hibachi for Lunch», а також сумісний альбом із Лілом Вейном «ColleGrove».