Новини

50 Сent презентував власну лінію навушників

21 сентября 2017

50 Сent відвідав Берлін. У столиці Німеччини репер презентував свою лінію навушників.

Попри численні новини у Твіттері про смерть 50 Сent, сам репер живий і здоровий. Більше того, днями він завітав до Берліна, аби прорекламувати свої навушники. Утім, Кертіс Джексон розповів журналістам не лише про переваги свого музичного приладдя, а і про деталі майбутнього альбому під назвою «Street King Immortal».

50 Сent: «Я знаю, що цей студійник навряд чи повторить успіх “Get Rich or Die Tryin”. Але я впевнений, що зможу створити музичний матеріал, який буде до вподоби різним слухачам».

На підтримку п’ятого альбому, 50 Сent планує вирушити у масштабне світове турне. За словами виконавця, кожне шоу якого буде унікальним.

50 Сent: «Це шалений процес. Вже зараз я витрачаю купу сил та енергії на репетиції, щоб якомога краще показати себе на сцені. До речі, це не буде звичайна концертна програма. У кожному місті я хочу робити шоу з новими декораціями і з несподіваними гостями».

Не забув 50 Сent і прокоментувати останні новини про свою смерть, що поширилися Твіттером. Репер пожартував, що подібні чутки шокують лише його бабцю. Через хвору уяву журналістів, йому доводиться постійно телефонувати рідним і говорити, що з ним усе гаразд.

aptn