Новини

A$AP Rocky — хедлайнер Atlas Weekend 2019

20 июня 2019

Він увірвався на музичну арену в 2011-му році з мікстейпом Live. Love. A$AP і дуже скоро розпочав співпрацю з найбільшими американськими лейблами. Його перші студійні альбоми дебютували з першої позиції чарту Billboard 200 і отримували найвищі похвали від критиків, а до запису третього приєдналися Sean Combs, Kid Cudi, Moby, FKA Twigs та інші.

Серед колег A$AP Rocky завжди виділяється: його підхід до музики, любов до моди, ексцентричну поведінку й особливий погляд на життя неможливо сплутати ні з ким. Тепер улюбленець багатьох дизайнерів і лейбла RCA Records, яскравий і неповторний A$AP Rocky зачитає улюблені мільйонами тексти і на українській сцені — закриваючи Main Stage фестивалю Atlas Weekend 2019 у суботу, 13 липня!

Фестиваль Atlas Weekend відбудеться з 9 по 14 липня на ВДНГ в Києві. Серед учасників фестивалю: The Chainsmokers, Black Eyed Peas, Liam Gallagher, СПЛИН, Tom Walker, Michael Kiwanuka, Netta, Tom Odell, The Subways, Noisia, ATB, Everlast, Unkle, Our Last Night, Little Big, The Hardkiss, Onuka і багато інших.