Новини

Адам Левайн продемонстрував свою залежність від фільтрів на фотохостингу

18 января 2018

Чотири дні тому Адам Левай завітав в Інстаграм, щоб подражнити кліпом на пісню Maroon 5 «Wait». Гурт представив екранізацію вчора.

Поп-рок-колектив обрав незвичний підхід для створення музичного ролика. У кліпі бачимо лідера колективу, зображення котрого пропущено через безліч снепчат-фільтрів. Артист самотужки ходив і знімав себе в різних кутках дому. Його обличчя перетворюється то на кролика, то на ньому з’являються мальовані окуляри, а ще він «приміряв» морди собаки та коали. В одному з фрагментів засвітилася й дружина виконавця Бегаті Прінслу.

«Ти кажеш, я просто інший поганий хлопець. Ти кажеш, що я вчинив чимало того, що не зможу виправити, Перш ніж ти поговориш зі мною востаннє», – співає Адам.

Учасники Maroon 5 не вперше використовують такі фільтри для просування власної музики. На створення обкладинки їхнього останнього альбому «Red Pill Blues» артистів також надихнули технічні можливості платформи з обміну повідомленнями. «Ми всі використовуємо Снепчат, і фільтри стали значною частиною культури, – мовив Левайн. – Тож подумали, що було б весело якось використати ці знімки гурту».

«Це ніби віяння часу, – зазначив лід-гітарист Джеймс Валентайн, і додав: Адам і його дружина люблять обмінюватися світлинами, коли перебувають у дорозі. Вони постійно надсилають одне одному ці знімки з фільтрованими обличчями. Тож, гадаю, усе саме з цього й почалося. Адаму завжди весело цим бавитися».

«Red Pill Blues» видали 3-го листопада 2017-го року. Платівка дебютувала на другій позиції чарту «Billboard 200». На підтримку альбому група розпочне подорож по Північній Америці, що триватиме з 30-го травня по 15-те жовтня поточного року.