Новини

Адель розлучилася з чоловіком

23 апреля 2019

Представники виконавиці «Rolling in the Deep» Бенні Тарантіні та Карл Фіш підтвердили звістку в листі, який надіслали електронною поштою інформагентствам у п’ятницю 19-го квітня.

«Адель і її партнер розлучилися. Вони будуть разом і з любов’ю ростити свого сина. Як завжди, вони просять про приватність. Додаткових коментарів не буде», – ідеться в заяві.

Британська співачка завжди оберігала від сторонніх свої стосунки з Саймоном Конекі. Їхній первісток і єдина дитина, син на ім’я Анджело, народився 2012-го.

Пара пов’язала себе шлюбними путами 2016-го. До того вони були знайомі п’ять років. Адель підтвердила те, що заміжня, коли позаторік виборола «Альбом року» на церемонії Американської академії звукозапису.

«»Греммі», я ціную це. Академіє, я люблю тебе. Мій менеджер, мій чоловік і мій син – єдина причина того, чому я це роблю», – зазначила співачка.

Пізніше вона сказала шанувальникам: «Я нині одружена». Це було на концерті в Австралії в березні 2017 року (під час її світового турне).

30-річна виконавиця та її обранець переїхали до Лос-Анджелеса 2016 року. Пізніше в ЗМІ писали, що подружжя планувало повернутися до рідної Англії.

Адель не любить «світитися» у громадських місцях. Але її заскочили з Саймоном на концерті Елтона Джона в січні, а ще – із Дженніфер Ловренс у березні (тоді знаменитості побували в нью-йоркському барі). Згодом артистку бачили в студії Великого Яблука. Це спричинило чутки про те, що Адель, яка завершила світові гастролі в червні 2017-го й відгородилася від ЗМІ, записує нову музику.