Новини

Адель стверджує, що скинула близько сорока п’яти кілограмів під час «шалено позитивної» трансформації

10 января 2020

Повідомляють, Адель сказала двом шанувальницям, що позбулася близько сорока п’яти кілограмів. Свою трансформацію вона охрестила «шалено позитивним досвідом».

31-річна знаменитість спричинила появу заголовків зі своїм ім’ям минулого тижня, коли її заскочили на пляжі в Ангільї (заморській території Великобританії в Карибському басейні). Артистка продемонструвала помітно тонший стан, коли відпочивала з друзями – Гаррі Стайлсом і Джеймсом Корденом.

Під час мандрівки Адель пообідала в ресторані на пляжі, де поспілкувалася з двома шанувальницями, які й запитали її про її новий вигляд

«Адель підійшла й сіла поруч зі мною та моєю подругою, і каже така: «Що я можу зробити для вас, дівчата?» Ми були настільки схвильованими. Спілкувалися з нею деякий час, а потім вона запропонувала Гаррі Стайлсу підійти й також посидіти з нами. Ми зробили світлину з Гаррі й, мабуть, говорили з ними п’ятнадцять хвилин», – пригадала Лексі Ларсон в інтерв’ю для «People».

Інтерв’юйована додала:

«Вона сказала, що втратила щось на кшталт сорока п’яти кілограмів, і що це шалено позитивний досвід. Видавалася такою щасливою й мала дивовижний вигляд. Вона здавалася справді впевненою».

Згідно з повідомленнями, Адель дотримувалася сиртфуд-дієти, яка спонукає вас їсти сиртуїно активовану їжу, що пригнічує апетит, і проводила заняття з пілатесу на реформері (вид тренажера), що й допомогло їй схуднути.