Новини

Адвокат Коліна Каперніка звинувачує Джея Зі в «холоднокровній» домовленості з НФЛ

21 августа 2019

Минулого тижня репер повідомив, що «Roc Nation» відтепер виконуватиме роль «розважального стратега» Національної футбольної ліги. Це означає, що фірма виступатиме консультантом щодо подій організації, включаючи знаменитий півфінал «Суперкубка».

Усього через день повідомили й таке: чоловік Бейонсе перебуває в процесі придбання «значної частки власності» неназваної команди НФЛ.

Однак через угоду Джеєві Зі довлелося зіштовхнутися з реакцією шанувальників Коліна Каперніка. Річ у тім, що знову актуалізувалася історія з вищезгаданим спортсменом, котрого вилучили з ліги після того, як він став на коліно під час державного гімну. У такий спосіб гравець в американський футбол протестував проти расової нерівності та жорстокості поліції в США (посилання на цей випадок, до речі, зробила  у своєму відео Майлі Сайрус).

Юрист Каперніка прокоментував домовленість репера. 

«Цією угодою з НФЛ Джей Зі перетнув межу», – розповів адвокат Марк Ґераґос «ABC News».

Він також наголосив, що репер не зв’язувався з футболістом перед оголошенням партнерства.

«Я можу вам підтвердити, що договір уже був підписаний до будь-яких розмов, які Капернік мав із Джеєм Зі, і він, звичайно, не проводив жодного спілкування з НФЛ», – мовив Ґераґос.

Попри згадку про колишнього захисника як «знакової постаті» і відмови виступати на «Суперкубку», Джей Зі зрештою підписав угоду.

«Ми забуваємо, що головною метою Коліна було привернення уваги до соціальної несправедливості. У цьому випадку це – успіх. Це наступний етап», – сказав артист під час пресконференції, на котрій повідомив про своє партнерство з НФЛ.

Він додав:

«Існує два боки протесту. Ви виходите на вулицю і протестуєте, і тоді компанія або особа каже: «Я вас чую. Що будемо робити далі?»»

Сам Капернік ще не прокоментував ситуацію.