Новини

Актока Рей Дон Чонґ розповіла, що в п’ятнадцять спала з Міком Джаґґером

3 февраля 2020

58-річна Рей Дон Чонґ зробила шокове зізнання про свої стосунки з вокалістом Rolling Stones. Акторка, яка найвідоміша своєю роллю в бойовику 1985-го року «Командо», розповіла, що мала статеві зносини з рокером, коли їй було всього п’ятнадцять.

Вона випадково створила новину, обговорюючи свою кар’єру з представником «The Hollywood Reporter». Рей, котра є донькою коміка Томмі Чонґа, пригадала, що спала з Міком після зустрічі з ним у товариша, й описала їхню спільну ніч як «казкову».

«Я думала, що не такий він уже й старий. Він був 33-річним, молодим і чудовим, із гарним тілом», – поділилася акторка подробицями інтиму, котрий відбувся 1977 року. До слова, тоді Джаґґер жив у шлюбі з першою дружиною Б’янкою.

Пізніше Рей уточнила в інтерв’ю для видання «The Daily Mail», що їхня статева зустріч була обопільною, і що Джаґґер тоді не знав про її вік:

«Я ніколи про це не згадувала. Пам’ятаю, думала, що він справді милий. У нього було розпущене волосся. Мені спало на думку: «О, людоньки, він прекрасний»».

Дон Чонґ наполягла на тому, що Мік не винен у зляганні з неповнолітньою:

«Він не зробив нічого поганого. Він не змушував мене робити те, чого я не хотіла робити».

Акторка продовжила розповідь зі згадкою нині популярного руху #MeToo:

«Це були 1970-ті, інша епоха. Я не була жертвою. Я не хочу, щоб у нього були ці проблеми. Це не травмувало. Я знала, що робила. Я не була невинною школяркою. Я завжди діяла з погляду значно старшої людини, ніж була. Я була дорослою в п’ятнадцять».

Рей, котра також знялася в фільмі 1985 року «Барва пурпурова», пояснила, що розповіла про це лише тому, що вона дозволила спогадові вислизнути  під час попереднього інтерв’ю для «THR»:

«Я почуваюся неймовірно зле. Це я й мій великий рот. Моя родина та друзі про це знали, але це не те, що я коли-небудь виставляла на показ. Йому, мабуть, зірве дах через те, що я була неповнолітньою. Він буде такий злий на мене».