Новини

Альбом Лани Дел Рей очолив британський чарт

21 сентября 2017

Лана Дел Рей стала першою рекордсменкою 2012 року. Свіженький реліз під назвою «Born To Die» лише за тиждень розійшовся накладом 117 тисяч примірників.

Останнім часом набуває популярності дівчина з Нью-Йорка на ім’я Елізабет Грант. У світі сучасної музики вона відома під псевдонімом Лана Дел Рей. Торік на церемонії «Q Awards» її було удостоєно звання «Майбутня зірка». А ще Лана номінувалася на «Brit Awards» у категорії «Міжнародний прорив». Її другий альбом «Born To Die» стрімко злетів на вершини світових хіт-парадів.

Новий студійник співачки став справжнім скарбом для шанувальників інді попу. Лише за тиждень із дня виходу в Британії було продано 117 тисяч примірників диска. Таким чином, на сьогодні «Born To Die» є найуспішнішим альбомом 2012 року. Подолавши стотисячний рубіж, він перевершив продажі решти п’яти топ-релізів разом узятих. Зокрема альбом упевнено посунув на другу позицію нову платівку Леонарда Коена під назвою «Old Ideas». Свіже творіння Лани Дел Рей має успіх і в Інтернеті. Там цифри продажів сягнули позначки 50 тисяч примірників. Наступною барикадою для «Born To Die» стане чарт синглів, де поки що лідирує Девід Гетта з треком «Titanium». Проте співачка впевнено йде до мети. Наразі сингл «Born To Die» посідає дев’яту сходинку британського чарту.

nme.com