Новини

Аліна Гросу відсвяткувала своє повноліття

21 сентября 2017

В день свого народження Аліна Гросу поїхала до Петербурга, де у неї був запланований концерт. Святкові заходи з нагоди свого повноліття співачка планувала тільки після повернення до Москви, та друзі Аліни віришли не відкладати це на потім і підготували для неї сюрприз. Зібравшись компанією, вони дізналися у менеджера Аліни місце проведення концерта і не кажучи їй ні слова прилетіли на захід.

«В День народження я отримала багато дзвінкив та смс з привітаннями, – говорить співачка. – Мені було приємно, що своє повноліття я проведу на сцені, та я була трішки засмучена, бо мені не вистачало моїх друзів. Коли ж я вийшла на сцену і побачила своїх найближчих друзів, моє щастя не знало меж!».

Святкування тривали до четвертої години ранку, а вже за кілька годин потому співачка поїхала до аеропорта, щоб повернутися до Москви, де зараз вивчає акторську майстерність в одному з найпрестижніших навчальних закладів Росії. Після повернення на Аліну чекала велика кількість квітів та подарунків від друзів з різних куточкив світу.

«Я щаслива, що у мене так багато друзів, з якими я познайомилась завдяки гастролям зі спектаклями по всьому світу. Приємно було отримати таку кількість привітань та подарунків, особливо від своїх рідних з України. Після закінчення сесії я приїду до Києва і обов’язково влаштую вечірку для рідних та друзів», – обіцяє співачка.