Новини

Аліша Кіс заспівала у храмі

21 сентября 2017

Аліша Кіс влаштувала концерт у храмі Божому. Під час виступу в Манчестерському соборі зірка презентувала публіці пісні з майбутнього альбому «Дівчина у вогні».

14-разова володарка «Греммі» Аліша Кіс вирішила одержати Боже благословення для нового альбому «Дівчина у вогні». R’n’B-зірка дала концерт у Манчестерському соборі, під час якого виконала деякі пісні з майбутньої платівки. Адже таке незвичне для шоу місце, зізналася зірка, вражає своєю енергетикою.

Аліша Кіс, артистка: «Я безумовно духовна людина. Гадаю, духовність — чудова річ, вона завжди з вами. Перебувати у святому місці — велика честь. Люди приходять сюди, щоб поділитися найкращим у собі й шукати добро в інших людях. Від цього виникають позитивні флюїди».

«Дівчина у вогні» — уже п’ятий за рахунком студійник американської артистки й перший, який вона видає на новому лейблі. Раніше Аліша Кіс користувалася послугами «R&J Records», нова ж платівка вийде на «CA Records». Орієнтовна дата презентації — 6 листопада.

Аліша Кіс, артистка: «Це диво, що мені випала нагода поділитися з людьми новими піснями таким чином. Я виконувала сьогодні «New Day», «Not Even The King » і навіть «Girl On Fire ». Приємно спостерігати, коли люди підхоплюють нові пісні так само, як і вже відомі композиції. Завдяки цьому шоу стає дійсно веселим».

Манчестерський собор — середньовічна англіканська церква, розташована в серці однойменного міста. Цікаво, що 2007 року в стінах храму відбулася ще одна значна подія — там вінчався футболіст клубу «Манчестер Юнайтед» Гарі Невілл.

aptn