Новини

Аліша Кіз продала свої золоті браслети

21 сентября 2017

Аліша Кіз у черговий раз вирішила поєднати музику та благодійність. Співачка запросила зірок, серед яких Ашер, Річі Самбора та Нора Джоунс, на доброчинний концерт. Під час заходу знаменитості не тільки потішили гостей своїми виступами, а й провели успішний благодійний аукціон. Так, і сама Аліша вирішила продати частину своїх прикрас.

Аліша Кіз: «В мене є ідея. Під час аукціону я планую зняти зі своєї руки та продати два золоті браслети із діамантами вагою вісімнадцять карат».

Ідея Аліши, як виявилося, припала гостям до смаку. Браслети співачки пішли з молотка за 14 тисяч доларів. За 25 тисяч зірці вдалося продати вечерю із Едвардом Нортоном та Наомі Уотс. Між тим, за запрошення на модне шоу «Живанши» на Паризькому тижні моди один із гостей виклав 15 тисяч доларів. А ось за членство у гольфклубі Дональда Трампа організаторка вторгувала 180 тисяч. Загалом впродовж вечора Аліша Кіз зібрала три мільйони доларів. Усі кошти, як запевняє співачка, будуть передані її власному фонду та вкладені у лікування ВІЛ-інфікованих дітей.

 

APTN