Новини

Альона Вінницька побувала в Іспанії

21 сентября 2017

Для відпочинку артисти обрали невелике провінційне містечко Ла-Еліана, розташоване за 30 кілометрів від Валенсії. Альона і Сергій орендували шале в затишному тихому районі. Жили за всіма іспанським канонами — денною сієстою і нічними гуляннями.

«Хто б міг подумати, що в такому затишному куточку світу, життя б’є ключем. Ми з Сергієм вибиралися на вуличні концерти кожну ніч! Обійшли майже всі ресторанчики міста. Уявіть, там в караоке співають Red Hot Chili Peppers і Gans N’Roses!»,— ділиться враженнями співачка.

Крім містечка Ла-Еліана знаменитості побували на бальнеологічному курорті Чулілья, сходили на екскурсію у відому історичну римську фортецю El Castillo, напилися лікувальної води з фонтанів, встановлених по всьому містечку. Скупалися в гірській затоці з джерельною водою.

За час відпочинку Альона і Сергій освоїли мінімальну розмовну іспанську і познайомилися з місцевими жителями. Вінницьку вразило провінційне життя: «Мені дуже сподобалася Ла-Еліана. Знаєте, я навіть задумалася про купівлю будинку, розглядала варіанти. Дуже тут атмосферно і неймовірно розслаблене життя. Люди — доброзичливі веселуни, які не замислюються про кризу в країні, а просто живуть у своє задоволення, попиваючи сангрію і сервезу».