Новини

Андрій Kishe відсвяткував день народження

21 сентября 2017

Андрій Kishe здійснив заповітну мрію. На честь свого дня народження артист вперше заспівав у караоке.

Андрій Kishe відсвяткував 36 день народження у компанії друзів і колег. Співак і телеведучий не втратив нагоди відкрити нові сторони свого таланту. Для гостей іменинник підготував справжній караоке-турнір.

Андрій Kishe, співак: «Караоке — это был мой такой маленький пунктик, который никогда не давал мне покоя. Меня всегда приглашали, но я отказывался. Но в свой день рождения все-таки решил собрать своих друзей и знакомых в караоке-ресторане, для того что бы просто создать душевную домашнюю атмосферу. Сейчас это интересно, караоке — в тренде».

Шанс виконати улюблені хіти головного винуватця урочистої події не прогавили Віктор Павлік, Женя Фокін, Alloise та яскрава Оksi. І звісно ж, ніхто не втримався від шалених танців. У перерві між веселощами гості дарували Kishe подарунки. Знаючи уподобання друга, вибір багатьох не був оригінальним.

Андрій Kishe, співак: «Мне сегодня очень много подарили головных уборов, это в мою коллекцию. Я действительно коллекционирую головные уборы, и моя стена головных уборов пополнится сегодня».

Оksi, співачка: «Первое, что мне пришло в голову, это конечно же головной убор, это клубная кепка, которую я подарила и конечно же цветы жене, потому что они одно целое, они всегда вместе и я не могла прийти без цветов. Мужчинам не дарят цветы, так что Ксюхе — цветы, мужику — кепку».

Кохана дружина теж не залишила Kishe без подарунка, але про нього співак вирішив змовчати. За його словами, цей презент має досить інтимний характер.