Новини

Анджеліна Джолі: «Знімання інтимних сцен для „Біля моря” з чоловіком було абсурдом»

21 сентября 2017

Голлівудській знаменитості не звикати до пікантних сцен, проте коли справа дійшла до екранного інтиму в ванні з власним чоловіком, це трохи спантеличило її.

«Це найдивніша в світі річ: лежати голою в ванні з планшетом, який показує ваш знімок ззовні, у той час, коли ваш чоловік біля дверей і ви вказуєте йому, коли зайти і коли кохатися з вами. А ще там купа людей із камерами», – зазначила Джолі.

«Любовні сцени дивні в будь-якому випадку, але коли ви знімаєте любовну сцену з людиною, з якою дійсно кохалися? Єдиний спосіб пройти через це для нас – це говорити про абсурдність ситуації і переконатися, що нікому не було незручно», – додала акторка.

На щастя, Бред Пітт устигав проявити свої інстинктивні навички. Коли Джолі вигукувала «знято», то він поспішав із рушником, щоб прикрити її.

Окрім знімання сороміцької сцени з чоловіком, Анджеліна почувалася невпевнено ще й через інше – подвійну мастектомію. Цю операцію акторка зробила 2013 року. Але вона сподівається, що сцена в фільмі надихне жінок, які пройшли в своєму житті через подібне.