Новини

«Антитіла» стали «хрещеними» для двадцяти українських сімей

21 сентября 2017

Український поп-рок колектив «Антитіла» вже дев’ять років успішно гастролює по країні. А в рамках недавнього туру «Сонце» група побила власний рекорд і зіграла близько п’ятдесяти аншлагів, в тому числі в американських Чикаго, Нью-Йорку і канадському Ванкувері.

Музиканти встигають не тільки виступати, але і об’єднувати музикою серця.

Тарас Тополя, фронтмен гурту: «На сольниках до нас часто підходять хлопці і просять дати можливість зробити пропозицію-сюрприз своїм коханим зі сцени. Ми завжди намагаємося не відмовляти, і це вже стало своєрідною традицією. Деякі пропонують гроші, але, звичайно ж, все відбувається абсолютно безкоштовно. Ми раді тому, що на наші концерти приходять парами, майбутніми родинами».

Нагадаємо, однією з пар, яка вирішила стати сім’єю на концерті «Антитіл», були герой АТО Євген Терехов (Титановий Джексон) і співачка Наталка Карпа. Кілька днів тому подружжя Карпа-Терехов відзначила річницю сімейного життя. Але співачка з трепетом згадує ту хвилину, коли їй зробили пропозицію на сцені.

Наталка Карпа: «Все було дуже романтично і несподівано. Не перебільшуючи, скажу, що це один з найщасливіших моментів у моєму житті, про який ми з чоловіком ще не раз згадаємо, коли у нас з’являться діти. Адже коли тисячі людей кричать «Гірко!» І щиро бажають щастя, сімейне життя просто не може бути не щасливим. Ось і наш рік пролетів в подорожах, зустрічах, було багато творчих звершень і відкриттів. За рік чоловік подарував мені стільки букетів, що я стала жартувати, що він витрачає на квіти весь сімейний бюджет. Я думаю, що хлопці на своїх концертах поклали початок просто мега-традиції, адже правильна, позитивна енергетика дуже важлива для того, щоб сімейне життя склалося щасливо».

А ось ювілейна двадцята пропозиція руки і серця і заповітне «згодна», прозвучало саме на вертолітному майданчику у Києві. Цим виступом «Антитіла» завершили всеукраїнський тур «Сонце», а молода родина почала свою нову життєву історію.

На фінальний концерт у Києві зібралося більше чотирьох тисяч осіб! Крім потужного звуку та яскравого шоу, шанувальники отримали можливість поспілкуватися з музикантами, почитати з ними вірші зі сцени і зробити групове відеоселфі.

А ті, у кого не вийшло побувати на концерті і хто не подивився його трансляцію на телеканалі, можуть переглянути двогодинну версію на Ютуб-каналі групи.