Новини

Аня Добриднєва потрапила до «Казкового Києва»

21 сентября 2017

Напередодні Дня захисту дітей українські знаменитості вирішили здивувати своїх шанувальників, поставши в образах героїв з добре знайомих казок. Зіркові виконавці, серед яких Фагот, Віктор Бронюк, Кузьма Скрябін, Альоша, Володимир Дантес, гурт Авіатор та багато інших, взяли участь в арт -проекті «Казковий Київ».

Мету цього проекту його організатори пояснюють бажанням показати за допомогою казкових образів, створених Гансом Крістіаном Андерсеном, Брати Грімм, Шарлем Перро та іншими дитячими авторами, фантастичну красу української столиці. Аня Добриднева з радістю відгукнулася на цю пропозицію і перевтілилася в образ прекрасної Есмеральди з роману Віктора Гюго «Собор Паризької Богоматері».

Аня Добриднева, учасниця гурту Пара Нормальних: «Есмеральда – дуже цікавий персонаж! У романі Віктора Гюго «Собор Паризької Богоматері» Есмеральда – це втілення чистоти і наївності. Але її часто інтерпретують в образі фатальної красуні. Особисто для мене іспанська циганка Есмеральда – це доброта душі і пристрасть в очах».

Зйомка в цьому образі проходила поруч з Костьолом Святого Миколая. Це центр міста, який кожен мигцем спостерігає з вікна проїжджаючого транспорту, але мало хто гідно може оцінити таку красу мистецтва архітектури. А от сам процес зйомки був веселим, з притаманними героїні роману атрибутами.

Аня Добриднева, учасниця гурту Пара Нормальних: «Не кожен день потанцюєш босоніж у центрі Києва, та ще й з бубном. І справжньою козою. Як не дивно, вона всіх лякалася, а від мене прийшла у захват, тикала мордочкою в долоні і легеньго кусала пальці… Спасибі приголомшливій команді, яка цілком і повністю затягнула мене в цей чарівний світ. Обожнюю перевтілення ! І якщо в мені таки є крапелька східній крові, то вона буквально закипіла від щастя! Чудово, що на прикладі дитячих казок, проект знайомить людей з красивими місцями Києва. Маленькі глядачі будуть у захваті. А дорослі глядачі поставлять на паузу усі серйозні справи і впадуть у дитинство».

Ознайомитися із повною фосессією арт-проекту «Казковий Київ» можна буде в День захисту дітей, 1 червня, у парку «Київ у мініатюрі».