Новини

Аріана Ґранде повернулася до Великобританії напередодні доброчинного концерту в Манчестері

21 сентября 2017

Аріана Ґранде готова довести, що любов сильніша за ненависть. Сьогодні вона повернулася до Великобританії. А за два дні в Манчестері відбудеться концерт-присвята під назвою «One Love Manchester».

На знімках, які виклали в мережі, Аріану застали на виході з приватного літака. Одягнена в білий реглан і джинси, 23-річна співачка мала значно ліпший вигляд у порівнянні з тим, коли вона прибула до США після моторошного нападу.

Супроводжували Аріану її батьки – Едвард і Джоан, а також бойфренд Мак Міллер. Кілька машин уже чекали на Аріану і її родину, коли ті з’явилися в аеропорту. На злітній смузі чатували охоронці, готові супроводжувати гостей до транспортних засобів.

Минулого тижня Ґранде сповістила в Твіттері, що повернеться в Марчестер задля благодійного шоу.

«Я повернуся до неймовірно хороброго міста Манчестера, щоб провести час зі своїми шанувальниками і влаштувати доброчинний концерт-присвяту та зібрати гроші жертвам і їхнім родинам. Поділюся з вами подробицями, як тільки все підтвердиться», – написала вона.

Концерт пам’яті відбудеться 4 червня. Уже відомо, що на ньому виступлять Джастін Бібер, Кеті Перрі, Майлі Сайрус, Ашер і Фаррелл Вільямс. Британські зірки Coldplay, Найл Горан і Take That також долучаться до події.