Новини

Аріана Ґранде дала перший концерт у межах «Sweetener World Tour» (відео)

19 марта 2019

Аріана Ґранде розпочала свої світові гастролі «Sweetener». Нижче ви можете ознайомитися зі знімками, відеоматеріалами та списком виконаних треків.

Артистка виступила на стадіоні в Олбані, штаті Нью-Йорку. Перед її появою на сцені, повідомляють очевидці, крутили композиції Мака Міллера. Шанувальники хутко написали про цю присвяту покійному реперові, із котрим артистка зустрічалася, у соцмережах. А от першою з основної програми пролунала пісня «Raindrops (An Angel Cried)». Відтак артистка перейшла до «God Is A Woman». Згодом під час шоу полилися композиції з її останнього альбому «Thank U Next»: «Bad Idea» і «Break Up With Your Girlfriend I’m Bored».

Хоча концерт був значною мірою наповнений треками з двох альбомів, у ньому знайшлося місце для давніших творів – «One Last Time», «Right There», «Into You» і «Dangerous Woman».

Після шоу Ґранде виклала твіт: «Я дійсно не знаю, що ще сказати. Наразі «дякую» буде достатньо. Типової ночі здійснилася мрія. Люблю вас. Так палко. Дякую».

Аріана додала: «Ммм, я в піднесенні та сповнена емоціями. Спасибі вам. Не знаю, що це я публікую. Геть не знаю. Поспілкуємося завтра. Цієї ночі забагато всього. Дякую, дякую, дякую. Люблю».

Попереду в Аріани – мандрівка всією Північною Америкою. Потім артистка попрямує до Європи.

На концерті пролунали такі пісні:

Raindrops (An Angel Cried)

God Is a Woman

Bad Idea

Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored

R.E.M.

Be Alright

Sweetener

Successful

Side to Side

Bloodline

7 Rings

Love Me Harder

Breathin

Needy

Fake Smile

Make Up

Right There

You’ll Never Know

Break Your Heart Right Back

NASA

Goodnight n Go

In My Head

Everytime

One Last Time

The Light Is Coming

Into You

Dangerous Woman

Break Free

No Tears Left to Cry

Thank U, Next