Новини

Аріана Ґранде дражнить новим синглом «Imagine»

12 декабря 2018

На своїй сторінці в Інстаграмі виконавиця виклала годинник зі зворотнім відліком. А ще вона твітнула фразу «»Imagine». У четвер увечері» і слово «Imagine» китайською.

Про платівку поп-зірка розповіла:

«Значна частина цього альбому – оплакування невдалих і водночас важливих і красивих стосунків у моєму житті (а ще в ньому йдеться про зростання та вивчення нової незалежності). А для тих із вас, хто цікавиться назвою «Imagine», можу сказати таке: якщо «Thank U, Next» дорівнює прийняттю, то «Imagine» = зреченню». 

Минулого тижня представники «Official Singles Chart» повідомили, що Ґранде з останнім синглом «Thank U, Next» пробула на першій позиції п’ять тижнів, а також установила новий потоковий рекорд. Ідеться про 14,9 мільйонів стримів упродовж першого тижня грудня. 7,9 мільйонів потоків дісталося кліпу на трек, який вона представила цього місяця. До екранізації долучилися Джонатан Беннетт, Троє Сіван і Коллін Баллінґер.

П’ять тижнів на музичному шпилі також означають, що співачка тримала першість довше за інших виконавець. До цього, 2008 року, п’ять тижнів із піснею «I Kissed A Girl» чарт очолювала Кеті Перрі.

Кліп на «Thank U, Next» також побив прем’єрний рекорд Ютюбу: у момент релізу відео переглянуло вісімсот двадцять дев’ять тисяч фанів артистки.