Новини

Аріана Ґранде записала альтернативну версію «Thank U, Next» на випадок, якщо б вона вийшла заміж за Піта Девідсона

15 февраля 2019

Пісні на всі випадки життя – зрозуміла тема для Аріани Ґранде. Виконавиця розповіла, що коли трек «Thank U, Next» уже був готовий, вона записала його «шлюбну» версію. Така ідея в неї виникла під час короткочасних заручин із Пітом Девідсоном.

Хоча в остаточній версії чуємо, що Ґранде вдячна за роман із комедіантом, усе могло б звучати інакше, якби вона таки вийшла за нього заміж.

«Ми мали три різні версії треку. Я дуже сором’язлива, коли йдеться про висвітлення деяких диких ситуацій, тому подумала щось на кшталт: «Це ненормально, якщо я назву імена людей і прямо подякую їм у пісні?»» – пділилася тендітна знаменитість, котра також зустрічалася з Біґ Шоном і Маком Міллером, під час «Zach Sang Show».

Зірка продовжила: «Мої тодішні стосунки гойдалися вгору-вниз, тому я не знала, як буде далі. А потім ми знову були разом. Тож я підготувала різні версії цього. Відтак ми знову порвали, тож у кінці пісні залишився цей рядок. Є версія, коли я в шлюбі, версія, коли я незаміжня, і версія, коли ні те, ні те мене не стосується. Ми це не обговорювали, але розуміли, що зрештою зупинимося на першій версії».

Трек потрапив до однойменного альбому Аріани, який вона видала минулого тижня

В огляді «NME» диск охрестили життєствердним. Пишуть, що розповіді про розбиті стосунки в ньому не закінчуються розпачем, а налаштовують на піднесений рух уперед.