Новини

Армін Ван Бюрен завітав до Києва із новою програмою

21 сентября 2017

Армін Ван Бюрен вкотре навідався до України. Цього разу діджей привіз до столиці нове шоу «Armin Only: Intense». Воно, за словами самого музиканта, стало поєднанням сету та театральних елементів.

Армін Ван Бюрен, діджей: «Я привіз купу танцівників, акробатів, все шоу буде побудовано на відеоінсталяціях. Мені взагалі захотілося показати щось нове. Відео побудовано таким чином, щоб показати мій шлях як діджея. Я б назвав це одним словом «народження». До речі, цього року в мене народився син Ремі, тому це трохи символічно».

Іще одна фішка музиканта — у програмі «Armin Only: Intense» беруть участь виконавці, які співають лише наживо. Основою танцювального шоу стала нова збірка Арміна Ван Бюрена під назвою «Intense», яка була презентована ще на початку травня. До речі, наступного року голландець буде змагатися за статуетку GRAMMY. Його трек «This Is What It Feels Like» потрапив до номінації у категорії «Найкращий танцювальний запис».

Армін Ван Бюрен, діджей: «Що я можу сказати: “Мрії стають реальністю”. Цієї нагороди в мене поки ще немає, але дуже хочеться. Хоча, з іншого боку, я взагалі не відношу себе до частини того світу. Але для мене це означає одне — визнання».

Між іншим, саме український сет Арміна став другим у гастрольному турі  після Голландії. Далі на Арміна чекає щонайменше п’ятнадцять виступів у різних куточках світу.