Новини

Артем Пивоваров завершує свій музичний проєкт

9 Жовтня 2024

До “Міністерства прем’єр” на М1 співак завітав із прем’єрою кліпу та пісні “Ніч яка місячна”, яку він записав у дуеті з KOLA.

Артем заявив, що завершує проєкт “Твої вірші — мої ноти” у рамках якого він випускав як сольні роботи, так і дуетні. Замість цього у 2025 році він сконцентрує увагу на проєкті THE ВУСА і всі кліпи у ньому будуть кольорові.

“Я випускаю другу частину альбому наприкінці цього року і всі ці чорно-білі відео, які супроводжували пісні з 2020 року закінчуються”, – коментує співак.

Також Пивоваров прокоментував і хейт, який вони з KOLA отримали за переспів українського хіта.

“Я взяв вірші Михайла Старицького і написав свою музику, це не є кавером на оригінальну пісню яку чули люди. Мене хейтили і коли я заспівав “Ой на горі”, але нині на ній 30 млн стрімів, тож можливо і цю пісню теж полюблять. Хтозна”, – пояснює виконавець.

Також Артем зізнався, чи планує знову проводити концерти у Палаці Спорту.

“Я продовжую робити те, що я роблю, я не робив свої три концерти для того, щоб комусь щось довести й сказати: Ну дивіться друзі, де ж ви є? Мені просто хотілось зробити концерти, можна було б продати й четвертий і так далі, але у нас вже був запланований тур” – підсумував співак

Дивись повне інтерв’ю на нашому YouTube.