Новини

Авріл Лавін розплакалася, розповідаючи про свою хворобу

21 сентября 2017

Виконавиця хіта «Girlfriend» дала емоційне інтерв’ю у програмі «Доброго ранку, Америко», де розказала про свою хворобу. З’ясувалося, що Авріл страждає від недугу, назва якому «Хвороба Лайма». Це виснажлива бактеріальна інфекція, що передається через укус інфікованого кліща. Наслідками хвороби є втрата здатності рухати м’язами обличчя, нестерпні болі у суглобах та сильний головний біль.

«Я на півдорозі до одужання. Мені вже набагато краще. Спостерігається значний прогрес. Я надзвичайно рада знати, що я на сто відсотків одужаю, – емоційно розповіла виконавиця. – Минулого жовтня я буквально була прикутою до ліжка».

Також співачка зазначила, що то був «найгірший час у її житті», проте вона справилася завдяки підтримці своєї сім’ї, чоловіка та фанів.

«Я сиділа у своєму ліжку, переглядала відео і порівнювала із тим, що роблю зараз. Через це я дуже плакала. Проте, чесно кажучи, я відчувала, що мене люблять. І це прозвучить безглуздо, проте я дійсно відчула, що мої прихильники пройшли через усе це разом зі мною», – розповіла зі сльозами на очах виконавиця:

 
 

Ми ж побажаємо Авріл якнайшвидшого одужання та очікуємо від неї у найближчому майбутньому нових хітів.