Новини

Азілія Бенкс дорікнула Cardi B після перемоги в чарті. Та ж дібрала хвацьку відповідь

28 сентября 2017

Не всі раді за Cardi B у зв’язку з тим, що її літній хіт «Bodak Yellow» посів перше місце на «Billboard Hot 100». Поки одні гіп-гоп-артисти, на кшталт Нікі Мінаж і Міссі Елліотт, привітали Карді з досягненням, Азілія Бенкс у Твіттері виступила проти майстрині церемоній із Бронкса.

 

Під обліківкою @XoCheapy Азілія написала: «Мені шкода. Чорні чоловіки індустрії здіймають забагато галасу через цю латиноамериканську дівчину. Я ніколи не бачила, щоб вони так стрибали під Ремі чи Нікі. Усе це обертається навколо «історії культури», коли вони просто дозволяють білим чоловікам із Атланти підкуповувати їх та викликати ненависть до власних жінок».

Коли ж хтось зазначив, що Карді – чорна, Азілія відповіла: «Вона є чорною тільки тоді, коли чорні хочуть прославитися. Я хотіла гарячу латинку, а вона дала мені Нікі Мінаж для бідних чоловіків».

Бенкс не поскупилася на ще низку твітів, котрі вже видалені.

Карді заглянула в Інстаграм, щоб відповісти колезі. Замість того, щоб виливати у відповідь бруд, артистка просто виклала відео. На ньому Азілія танцює на вечірці під хіт «Bodak Yellow». «Одна з причин, чому трек «Bodak Yellow» посів перше місце! Бо навіть гейтери люблять його!», – залишила коментар Карді.

 

Що ж до привітань Карді, то їх, окрім Нікі Мінаж і Міссі Елліотт, також висловили Лорін Гілл, Квін Латіфа, Ремі Ма та гурт Migos.

«Bodak Yellow» – це всього друга самостійна пісня реп-виконавиці, яка займала верхівку чарту. Раніше це вдалося Лорін Гілл із «Doo Wop (That Thing)» у 1998-му.